Slipmat – a fekete lemezek hű társa

Nincs DJ, aki nem használ filckorongot, ha a fekete lemezeket pörgeti, az alattuk megbúvó mintázat pedig az összes lemezlovasnak fontos választás. A slipmat-en megjelenő grafika az egész DJ pultnak egyedi megjelenést ad.

Nekik tervezünk folyamatosan több stílusban is slipmat-okat, melyek alapanyaga egyenesen a tengeren túlról repül hazánkba. A gyártás során nagyon precíz, speciális technológiával visszük át a grafikát a filckorongra, amely rendkívül ellenálló és nagy színhűségű nyomtatot eredményez.

A professzionális minőségű 11,75″ (29,845cm) átmérőjű filckorong kellő stabilitás mellett nagyon jó csúszást enged a fekete lemezeknek. Vastagsága 2,3mm (.09″) súlya 4,5 dkg.

A katalógusban szereplő filckorongok ára egy párra vonatkozik. Egy darab rendelésére kizárólag egyedi gyártásban kerülhet sor.

Legyen saját filckorongod!

A saját tervezésű korongokon túlmenően a Te saját elképzelésedet is el tudjuk készíteni, akár egy darab egyedi filckorong is megrendelhető. Keress minket elérhetőségeinken, és pontos felvilágosítást adunk.

Kész grafika vagy akár fotó is felhasználható, a gyártási idő pedig 1-2 munkanap.