"Mindenkinek van egyénisége. Mi abban vagyunk jók, hogy apró hozzávalókat adjunk a magabiztos önmegvalósításhoz."

A nyughatatlan
keresés eredménye

Azt gondoljuk rengeteg olyan pillanat adódott már az életedben, amikor kerestél valamit, amit igazán magadénak érzel, ami majd a kellő pillanatban azt a plusz energiát szabadítja fel benned, amitől éppen akkor kiteljesedsz, önmagad lehetsz.

Ez a valami nem is biztosan látható a környezetednek. Épp a zsebedben lapul, vagy otthon a polcon pihen, esetleg a pulóvered rejti el, vagy pont ellenkezőleg. Ott van veled a kalandok élén, pofátlanul a kíváncsi szemek elé tolva, de olyannyira a részed, hogy a szemlélő közvetlen közelről is csak Téged lát. Azzal a valamivel egyek vagytok.

Semmiből sem készítünk ipari mennyiséget, mert hiszünk az egyedi darabok különlegességében. Mi a Be Yourself-nél arra törekszünk, hogy ezeket megtaláld nálunk.

Köszönjük, hogy oldalunkat görgeted.

Ha nem találtad volna meg amit keresel, akkor kérünk klikkelj az alábbi gombra és küldd el üzenetedet, hátha segíthetünk, vagy együtt ötletelhetünk tovább.

This post has its comments, pingbacks, and trackbacks disabled. There should be no comment reply form, but should display pingbacks and trackbacks. Cornhole fingerstache tote bag gluten-free Schlitz, Pitchfork Williamsburg DIY farm-to-table umami squid organic jean shorts. (tovább…)